För kommande och förhandsvisningar - Sofiero Mäklarbyrå på Instagram

 

DSC_0468.JPG

Kadettgatan - Helsingborg

Stilrent boende på fritt gavelläge med utsikt bort mot Pålsjö Skog från den inglasade balkongen på andra våningen.

87 m², avgift 5929:-

Pris: 1 495 000 kr


bella vista.JPG

Bella Vista-vägen - Hittarp

”Med personligt engagemang och glädje lyckades Sofiero Mäklarbyrå och Jenny med sitt breda kontaktnät, till ett högt pris, på 1 vecka, att sälja vår bostad på Bella Vista Vägen. Innan dess hade vi anlitat en av de större mäklarna i området under 3 månader, utan en enda visning.

Bara en positiv upplevelse hela vägen och vi kan varmt rekommendera henne!”

-Säljarna


DSC_0579.JPG

Sadelvägen - Laröd

Vill ni bo i Laröd och låta era barn växa upp i en lugn och trygg omgivning granne med Sofiero Slottspark är detta ett utmärkt tillfälle att flytta hit och bo. Med ett stenkast från badbrygga och hav, naturen inpå knuten och endast fem minuter till Helsingborgs centrum kan man knappast bo bättre.

Pris: Sålt


DSC_0931 (kopia).jpg

Ringvägen - Viken

Trivsamt och charmigt enplanshus i intagande miljö nära havet. Välskött fastighet med underbar trädgård i västerläge. Välkomna på visning!

Pris: Sålt


k1.jpg

Kopparmöllegatan - Helsingborg

Sofiero Mäklarbyrå erbjuder en tilltalande, välplanerad och synnerligen välplacerad bostadsrätt på populära Slottshöjden.

Pris: Sålt


DSC_0669 (kopia).jpg

Saturnusgatan - Ödåkra

Laila´s hörna!

Med stort härligt uterum, vackert uppväxt och lummig trädgård samt naturen inpå knuten så erbjuds här ett välplanerat bostadsrätts "hus" i en populär förening med låg avgift i barnvänliga Ödåkra.

Pris: Sålt


DSC_0658 (kopia).jpg

Saturnusgatan - Ödåkra

Härligt välplanerat och snyggt renoverat "hus" i bostadsrättsform med en lagom stor och insynsskyddad trädgård. Promenadavstånd till skola och förskola. Trädäckad uteplats samt stort förråd. 4-5 rok, 114 kvm.

Pris: Sålt


DSC_0074.JPG

Sadelvägen - Laröd

Enplans bostadsrättsradhus om 80 kvm, 3 rok, med spännande arkitektur. Uterum, lagom stor trädgård och promenadavstånd till strand och hav.

Pris: Sålt


DSC_0700_2.jpg

Saturnusgatan - Ödåkra

Total villakänsla - på bästa hörnläge med härligt uterum, vackert uppväxt och lummig trädgård samt naturen inpå knuten erbjudes ett välplacerat och välplanerat bostadsrätts "hus" i en välskött och populär förening med låg avgift i barnvänliga Ödåkra. Boarea 114 m², 4 rok.

Pris: Sålt


DSC_0535.JPG

Södra Hunnetorpsvägen - Helsingborg

Läcker "ny" lägenhet i toppskick med stor balkong där du blir premiärboende sedan färdigställandet. Stort förråd i anslutning till lägenheten. Boarea 44 m² , 2'a.

Pris: Sålt


DSC_0503.JPG

Holger Danskes Gata - Råå

En ljus modernt renoverad 2.5 rums lägenhet, lugnt placerad en trappa upp med fri utsikt och obefintlig insikt. Havet ligger 5 minuter bort med pittoreska och gemytliga Råå Hamn och Kallbadhus. Boarea 65 m², 2.5 rok. Balkong i väster. Avgift 3410 kr (inkl. fibernät).

Pris: Sålt


Döbelius.jpg

Döbeliusvägen - Ramlösa

Ett gediget och representativt hus med mycket stora ytor och många möjligheter, huset gör verkligen skäl för uttrycket "mitt hem är min borg". Härligt inbäddat i grönska i en kombination av diskretion och representation, ca. 400 m² totalyta, utmärkt läge och garage - Välkomna på visning

Pris: Sålt


DSC_1307.JPG

Ansgarsvägen - Glumslöv

Garanterad boglädje i Glumslöv - perfekta familjevillan i ett plan med atriumkänsla och gröning till granne. Dubbelgarage och separat förråd. Boarea: 144 m²

Pris: Sålt


Ramlösa - Hårlemans Allé

Boarea 62 m², 2 rok

Pris: sålt