DSC_0931.JPG

Ringvägen - Viken

“Vår första kontakt med Sofiero Mäklarbyrå var i första läget en slump. Vi fastnade för hennes fina bilder och hade behov av en snabb affär med ett personligt engagemang när vi sålde vårt radhus i Ramlösa. När det var dags att sälja mamma/svärmors hus i Viken var valet enkelt och vi blev precis lika nöjda med engagemang, snabb återkoppling och hennes förmåga att knyta ihop och avsluta affären på ett professionellt sätt.”

-PO och Maria Rosenqvist


DSC_0127.JPG

Sadelvägen - Laröd

”Jag är glad för att jag anlitade Jenny på Sofiero mäklarbyrå när det var dags att sälja min bostadsrätt. Hon tog sig tid att lyssna och gjorde alltid sitt yttersta. Noggrannhet och med ett stort engagemang är bara en liten del som beskriver den professionalitet Jenny visade på. Jag kan varmt rekommendera Jenny på Sofiero mäklarbyrå!”

- Sofia


DSC_0699.JPG

Döbeliusvägen - Ramlösa

"Vi skulle sälja ett ganska Stort hus i Ramlösa och anlitade en av Helsingborgs större mäklarfirmor, som inte lyckades att sälja huset på 4 månader. Vi vände oss då till Jenny på Sofiero mäklarbyrå som var otroligt engagerad och på ett mycket professionellt sätt sålde huset på 3 veckor. Hon följde kontinuerligt upp alla spekulanter och gav oss hela tiden återkoppling. Vi kommer att rekommendera Sofiero Mäklarbyrå till alla som ska sälja ett hus i Helsingborg."

-Jan och Eva


bella vista.JPG

Bella Vista-vägen - Hittarp

”Med personligt engagemang och glädje lyckades Sofiero Mäklarbyrå och Jenny med sitt breda kontaktnät, till ett högt pris, på 1 vecka, att sälja vår bostad på Bella Vista Vägen. Innan dess hade vi anlitat en av de större mäklarna i området under 3 månader, utan en enda visning.

Bara en positiv upplevelse hela vägen och vi kan varmt rekommendera henne!”

-Säljarna


Gränselundsvägen - Hittarp

”Vi har varit väldigt nöjda med dig som vår mäklare. Kontakten fungerade bra och du har alltigenom varit proffsig. Bilderna du tog var bra och ja rent allmänt har kommunikationen var lättsam och du har alltid återkommit inom rimlig tid om vi sökt dig. Jag har inga betänkligheter att rekommendera dig som mäklare till någon jag känner.”

-Elisabeth Heijne och Lars Jacobsson


f1.jpg

Solskensgatan - Ödåkra

”Jag kontaktade 5 st olika mäklarföretag för att på så sätt få en känsla och välja den mäklare jag ville samarbeta med. Efter att träffat fem mäklare från fem olika bolag upptäckte jag att ingen hade riktigt samma glöd som jag hade för att sälja mitt hus…ingen mäklare ville kämpa för att få ut det bästa priset. Jag tröttnade på deras fulspel och funderade på att sälja huset själv. Ingen av dessa mäklare gav mig något som jag inte själv kunde göra.

Jenny ringde upp mig en dag och undrade om hon kunde hjälpa mig. Jag berättade min story men Jenny övertygade mig om att hon kunde göra det dom andra inte ville eller kunde.

Jenny hjälpte mig att sälja mitt hus på ca 2 veckor och då utan att gå ut på marknaden med det. Då såldes huset för 300 000 kr mera än det sämsta budet jag fått föreslagit av en mäklarfirma och 100 000 kr mera än det högsta försäljningspriset en mäklare föreslagit.

-Branco


hippo2.jpg

Hippodromvägen - Laröd

”Vi anlitade Sofiero Mäklarbyrå efter en rekommendation. Det visade sig vara ett lyckokast med personlig service, engagemang och som naturligtvis slutade med en mycket god affär. Kan varmt rekommendera vidare. Vi blev så nöjda så vi har lämnat ännu ett objekt till Sofiero Mäklarbyrå.”

-Tommy och Kristina Törnkvist


Bäckavägen - Hittarp

”Jag tyckte att du gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av huset. Du lade ner mycket energi, du hade en realistisk men också positiv prisbild som kändes logisk för mig, du var lyhörd för mina åsikter och du hade en bra känsla för vilken köpare jag ville ha.”

-Sara Fornander och Anna Charlotta Remper


Frostgatan - Ödåkra

”Kära Jenny!

Efter att ha funderat kanske ett par år, bestämde vi oss för att sälja vårt fina hus i Ödåkra. Det var inte ett lätt beslut, för det är ett mycket speciellt hus, som vi bott i nästan 29 år och trivdes alldeles fantastiskt bra i. Två hus är dock ett för mycket när man är pensionär. Vi kontaktade tre mäklarbyråer, varav din byrå var en. Alla var väldigt angelägna att få uppdraget av oss, men du gjorde ett speciellt intryck på oss. Uppdraget blev ditt, och det ångrade vi inte för en sekund.

Ditt engagemang och din arbetsinsats var imponerande. Du tog Dig an uppdraget med en energi som var långt utöver vad man kan förvänta sig. Tidig morgon eller sen kväll, vardag och helg, det spelade ingen roll, du var där när vi hade en fråga eller undran. Du "stylade" med finess. Fotograferade själv och med ett proffs. Din proffsighet var där hela tiden, samtidigt som Du bjöd på Dig själv, imponerande. Det känns som vi har fått en ny vän. Vi är mycket tacksamma för Din hjälp med att sälja vårt hus. Vi vill varmt rekommendera Dig som mäklare.”

-Elsa-Lena och Sten Påhlsson


DSC_0239.JPG

Glumslöv - Anders Pers Väg

"Jag får tacka för det fina samarbetet som vi hade i samband med försäljning av mitt hus. Ditt stora engagemang och homestyling som gjorde mig mycket nöjd med slutresultatet. Allt var bara positivt och jag kan rekommendera dig och ditt företag för alla som tänker göra en bostadsaffär."

-Ingvar Pettersson


lykttg.jpg

Lykttändaregränden - Slottshöjden

”Jenny har en ovärderlig blick för att lyfta fram det fina i ditt hem. Hennes bilder är outstanding. Hon hör av sig snabbt och är väldigt behaglig att ha att göra med. Jag uppskattar hennes värme och humor. Ändå har hon känsla för prisläget och du kan lita på hennes omdöme och kompetens. Det är mitt intryck att även mina köpare är nöjda med hennes arbete. ”

-Mona Stjernfeldt


koppar18.jpg

Kopparmöllegatan - Slottshöjden

”Jenny var professionell, service minded och tillgänglig även efter arbetstid och helger. Egenskaper som uppskattas av en köpare.”

-J.F.


Folke Bernadottes Väg - Ramlösa

Jenny har ett fantastiskt engagemang i sitt arbete - ingenting är för stort eller för smått. Du känner dig helt trygg med Jenny som handfast guidar genom raden av nya situationer. Vi kan bara rekommendera att välja en så personlig mäklare.

-Birgitta och Lars Jonsson


Skrittvägen - Laröd

”Tack Jenny för en fantastisk insats vid försäljningen av vårt hus. Sällan har jag varit med om en försäljning som gick så snabbt, det tog knappt en vecka från det att vi la ut huset på hemnet tills att vi satt i köket och skrev papper. Du har engagemang utöver det vanliga och din arbetsinsats är imponerande, vi rekommenderar dig varmt till alla som går i säljtankar”

-Birgitta och Göran Svensson


Tågagatan - Tågaborg

"Vi är jättetacksamma för Jennys hjälp med en snabbt genomförd försäljning som vi känner blev lyckad för alla inblandade parter!"

-Rolf & Margreth


randers.jpg

Randersgatan - Tågaborg


sparvhöks.jpg

Sparvhöksgatan - Mariastaden

”Anlitade Jenny, Sofiero Mäklarbyrå. Hon skötte min försäljning på ett smidigt sätt, alltid positiv, kunnig och höll mig ständigt uppdaterad på ett proffsigt sätt. Kan inte annat än varmt rekommendera Jenny.”

-Hans-Ulrik Nilsson


kronb.jpg

Kronborgsgatan - Helsingborg

”Jenny är en ambitiös mäklare med en bred kompetens inom de område av betydelse för en lyckad försäljning. Hon är väldigt företagsam och hjälpte mig även aktivt med att hitta nytt boende.”

-Carin Åkerberg


Folke Bernadottes Väg - Ramlösa

”När vi efter ca. 25-års boende skulle sälja vårt radhus i Ramlösa tog vi efter ett tips av en granne, kontakt med Jenny Hellberg på Sofieromäklarna. Detta visade sig vara ett välgrundat tips! Vi har hela tiden från första kontakten via fotografering och visningar till slutlig affär blivit personligt men också proffsigt bemötta. Detta gör att vi varmt kan rekommendera Jenny för eventuella hussäljare.”

-Rose-Marie och Sven Friedvall


DSC_1691.JPG

Hällstorpsvägen - Glumslöv

”Vi tog kontakt med fler mäklare när vi skulle sälja mammas hus, men bestämde oss för Jenny vilket vi inte ångrat en sekund. Jenny hanterade alla delar med försäljningen på ett otroligt smidigt sätt och det kändes roligt att samarbeta med henne. Rekommenderar definitivt Sofiero Mäklarbyrå i synnerhet om ni vill att affären ska vara diskret och personlig”

-Jitka Svensson


dinbild.com-5877.jpg

Koltrastgatan - Mariastaden

”Om ni vill ha en mäklare med personligt engagemang som ger det där lilla extra, kan jag varmt rekommendera Sofiero Mäklarbyrå och Jenny”

-Per Alfredsson


S:t Clemens Gata - Slottshöjden

”Vi har tidigare anlitat Jenny vid försäljning av lägenhet och var mycket nöjda så när vi nu skulle sälja igen så var hon den första vi ringde. Jenny har en personlig stil och ett fint bemötande av såväl säljare som intressenter och vår lägenhet blev såld på nolltid. Det blev en mycket snabb och smidig affär precis som vi önskat!”

-Sara & Markus

Folke Bernadottes Väg - Ramlösa

”Tack Jenny för en snabb affär, du förstod precis hur vi ville ha det. Vi var inte intresserade av en massa visningar, vi satte ett pris och du såg till att vi fick det. Du var behaglig att ha att göra med, så ett stort TACK!”

-Inger och Ulf Antonsson


sista farhult.jpg

Sjöhagavägen - Farhult

”Jag kan på alla sätt o vis rekommendera Sofiero Mäklarbyrå, då jag upplevt Jenny som en person som ger allt för att göra klienterna nöjda. Hennes affärsidé att jobba själv och inte ha för många uppdrag samtidigt tror jag på. Man känner sig väl omhändertagen. Dessutom så får hon saker och ting gjorda, hon är en doer och en fena på att sälja hus.”

-Lennart Jönsson


DSC_0304.JPG

Hittarpsvägen - Hittarp

”Tack för allt ditt engagemang och hoppas all lycka!”

-Dhilal Abbas


Långgatan - Höganäs

”Tack för en strålande insats vid försäljningen av vårt hus. Vi trivdes från första dagen och kände oss trygga i dina händer. Försäljningen gick även imponerande snabbt och vi skrev kontraktet efter endast 10 dagar. Vi rekommenderar dig varmt till alla som vill sälja sitt hus.”

-Camilla och Niklas Fredin


Drottninggatan - Helsingborg

”Jenny är en ambitiös mäklare med en bred kompetens inom de område av betydelse för en lyckad försäljning. Hon är väldigt företagsam och hjälpte mig även aktivt med att hitta nytt boende.”

-Carin Åkerberg


406+394.jpg

Ättekullagatan - Helsingborg

”Av en slump fick jag kontakt med Jenny, hon var mäklare för en grannlägenhet. Jag slängde iväg en signal och fråga lite saker som vi säljare brukar undra över! Märkte direkt att hon var väldigt påläst, kunnig och är rakt på sak, väldigt lätt att prata med (hon vet vad hon vill och vad hon är bra på!). Jag tvekade aldrig, anlitade henne direkt när vi hade vår första träff i min lägenhet. Hon är alltid anträffbar, jättebra på att hålla kontakt och informera (även om hon hade några andra objekt samtidigt som hon hade min till salu). Hon fotade, inredde och designa hela min lägenhet med möbler och blommor, som sagt jättenöjd med Jennys utförande, skulle anlita henne igen om jag ska sälja.”

-Chung Nguyen


Utögatan - Rydebäck

”Tack för jättefint arbete vid försäljningen av vår bostadsrätt på Fortuna Terrass, Rydebäck”

-Lena och Rolf


Lilla Bergaliden - Helsingborg

”För oss är du kvalité rakt igenom. Efter 2 försäljningar har jag förstått att du verkligen älskar ditt jobb. Härliga bilder, bra resultat och långa samtal, känns som jag inte bara fått en mäklare utan även en vän.”

-Mona Premholt


Frösögatan - Rydebäck

”Vi kom i kontakt med Jenny när vi köpte vårt nuvarande radhus i Rydebäck. Vid kontakten med Jenny fastnade vi för hennes väldiga engagemang och vi fick förtroende för hennnes agerande både vad gäller visning och att ta kontakt utifrån vad som överenskommits.Det blev därför självklart att vi valde Jenny som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet."

-Pia och Göran Särsvik


Kavaljersgården - Borstahusen

"Vi kom i kontakt med Jenny när vi var på en visning av ett objekt vi var intresserade av, vi fastnade direkt för hennes engagemang och kompetens, så när det var dax för oss att sälja var hon ett självklart val! Kunnig, lyhörd och är alltid lätt att få tag på. Super fina bilder tog Jenny av vår bostadsrätt, så den blev såld efter en vecka! Snabb och smidig affär precis som man önskar. Kan varmt rekommendera Sofiero mäklarbyrå, ni kommer inte bli besvikna!"

-Carolin och Jocke


ty1.jpg

Tygelvägen - Laröd

”Jag kan rekommendera Sofiero Mäklarbyrå då jag har goda erfarenheter vid försäljning av min villa i Laröd. Jenny är effektiv & har "blick" dessutom fina bilder. Försäljningen gick snabbt och alla var nöjda”


_MG_3364.jpg

Cypress Gatan - Helsingborg

”Vi fick ett trevligt och personligt bemötande från första stund och det var enkelt att prata med dig. Du hörde alltid av dig och var lätt att få tag på. Själva affären blev dessvärre en ganska utdragen och trist upplevelse men det berodde inte på dig utan på andra faktorer, du var tvärtom ett stöd under den perioden. Det fina var att vi samtidigt köpte ett hus via dig och den koordinationen sköttes också utmärkt, väldigt smidigt. Vi kommer absolut att vända oss till dig igen nästa gång det blir aktuellt. Hoppas vi ses någon gång och lycka till.”

-Cecilia Findelius


Kronhamns.jpg

Kronhamnsvägen - Hittarp


Fågelbärsgränden - Helsingborg

”Jenny hjälpte oss att hitta rätt köpare även när det var lågsäsong. Tidigare så köpte vi även via henne och hon var vårt val eftersom hon visar stort engagemang och välvilja genom hela processen”

-Jimmy och Aki Svensson


Markegångsgatan - Helsingborg

"Tack Jenny! Du är verkligen engagerad i allt du gör. Bra på att fotografera, hålla kontakt, informera, snabb, positiv och kunnig. Du lägger ner hela din själ i ditt arbete. Vi rekommenderar dig gärna till alla som behöver en mäklare"

-Eva och Alf


gum.jpg

Gummarpsvägen - Laröd


Skrittvägen - Laröd

”Jag var lite orolig inför vår husförsäljning och tyckte det kändes bökigt med hemstyling, fotografering och visningar. När vi träffade dig första gången gav du ett engagerat och bra intryck utan att vara så påstridig och överdrivet positiv som andra mäklare vi mött under de år vi letat hus. När vi sedan valde att låta det första husköpet återgå på grund av de omfattande skador som upptäcktes vid besiktningen behöll du kontakten och hjälpte oss aktivt att leta efter rätt objekt. Det tog över två år innan vi fann vårt nya hus och under den tiden hade vi löpande kontakt, vilket var värdefullt för oss.

Du var dessutom tillgänglig och gav oss råd när vi höll på med den förhållandevis tuffa budgivningen och det kändes bra. När det var dags att sälja det huset vi bodde i var valet av mäklare självklart för oss.

Under försäljningsprocessen tog du hand om allt och vi kände oss trygga med det. Du lyssnade till våra önskemål om en "säker" köpare utan förbehåll och affären avlöpte väl. Vi är tacksamma och glada över ditt personliga engagemang (och din uthållighet :)), det är något utöver det vanliga.”

-Pia och Andreas Forén


Kopparmöllegatan - Slottshöjden

”Utmärkt service vid min försäljning. Lägenheten ändrade helt utseende och förutsättningar med hjälp av mäklarens genuina intresse av att göra det bästa, därutöver till en resonabel kostnad. Tack för hjälpen.”

-Christian Björk