DSC_1691.JPG

Hällstorpsvägen - Glumslöv

”Vi tog kontakt med fler mäklare när vi skulle sälja mammas hus, men bestämde oss för Jenny vilket vi inte ångrat en sekund. Jenny hanterade alla delar med försäljningen på ett otroligt smidigt sätt och det kändes roligt att samarbeta med henne. Rekommenderar definitivt Sofiero Mäklarbyrå i synnerhet om ni vill att affären ska vara diskret och personlig”

-Jitka Svensson


dinbild.com-5877.jpg

Mariastaden - Koltrastgatan

”Om ni vill ha en mäklare med personligt engagemang som ger det där lilla extra, kan jag varmt rekommendera Sofiero Mäklarbyrå och Jenny”

-Per Alfredsson


Slottshöjden - S:t Clemens Gata

”Vi har tidigare anlitat Jenny vid försäljning av lägenhet och var mycket nöjda så när vi nu skulle sälja igen så var hon den första vi ringde. Jenny har en personlig stil och ett fint bemötande av såväl säljare som intressenter och vår lägenhet blev såld på nolltid. Det blev en mycket snabb och smidig affär precis som vi önskat!”

-Sara & Markus


Ramlösa - Folke Bernadottes Väg

”Tack Jenny för en snabb affär, du förstod precis hur vi ville ha det. Vi var inte intresserade av en massa visningar, vi satte ett pris och du såg till att vi fick det. Du var behaglig att ha att göra med, så ett stort TACK!”

-Inger och Ulf Antonsson


Skrittvägen - Laröd

”Tack Jenny för en fantastisk insats vid försäljningen av vårt hus. Sällan har jag varit med om en försäljning som gick så snabbt, det tog knappt en vecka från det att vi la ut huset på hemnet tills att vi satt i köket och skrev papper. Du har engagemang utöver det vanliga och din arbetsinsats är imponerande, vi rekommenderar dig varmt till alla som går i säljtankar”

Säljare: Birgitta och Göran Svensson


DSC_0304.JPG

Hittarp - Hittarpsvägen

”Tack för allt ditt engagemang och hoppas all lycka!”

-Dhilal Abbas


406+394.jpg

Ättekullagatan - Helsingborg

”Av en slump fick jag kontakt med Jenny, hon var mäklare för en grannlägenhet. Jag slängde iväg en signal och fråga lite saker som vi säljare brukar undra över! Märkte direkt att hon var väldigt påläst, kunnig och är rakt på sak, väldigt lätt att prata med (hon vet vad hon vill och vad hon är bra på!). Jag tvekade aldrig, anlitade henne direkt när vi hade vår första träff i min lägenhet. Hon är alltid anträffbar, jättebra på att hålla kontakt och informera (även om hon hade några andra objekt samtidigt som hon hade min till salu). Hon fotade, inredde och designa hela min lägenhet med möbler och blommor, som sagt jättenöjd med Jennys utförande, skulle anlita henne igen om jag ska sälja.”

-Chung Nguyen


Slottshöjden - Kopparmöllegatan

”Utmärkt service vid min försäljning. Lägenheten ändrade helt utseende och förutsättningar med hjälp av mäklarens genuina intresse av att göra det bästa, därutöver till en resonabel kostnad. Tack för hjälpen.”

-Christian Björk


Rydebäck - Frösögatan

”Vi kom i kontakt med Jenny när vi köpte vårt nuvarande radhus i Rydebäck. Vid kontakten med Jenny fastnade vi för hennes väldiga engagemang och vi fick förtroende för hennnes agerande både vad gäller visning och att ta kontakt utifrån vad som överenskommits.Det blev därför självklart att vi valde Jenny som mäklare när vi skulle sälja vår lägenhet.

-Pia och Göran Särsvik


Kavaljersgården - Borstahusen 

Vi kom i kontakt med Jenny när vi var på en visning av ett objekt vi var intresserade av, vi fastnade direkt för hennes engagemang och kompetens, så när det var dax för oss att sälja var hon ett självklart val! Kunnig, lyhörd och är alltid lätt att få tag på. Super fina bilder tog Jenny av vår bostadsrätt, så den blev såld efter en vecka! Snabb och smidig affär precis som man önskar. Kan varmt rekommendera Sofiero mäklarbyrå, ni kommer inte bli besvikna!

-Carolin och Jocke


_MG_3364.jpg

Cypress Gatan - Helsingborg

”Vi fick ett trevligt och personligt bemötande från första stund och det var enkelt att prata med dig. Du hörde alltid av dig och var lätt att få tag på. Själva affären blev dessvärre en ganska utdragen och trist upplevelse men det berodde inte på dig utan på andra faktorer, du var tvärtom ett stöd under den perioden. Det fina var att vi samtidigt köpte ett hus via dig och den koordinationen sköttes också utmärkt, väldigt smidigt. Vi kommer absolut att vända oss till dig igen nästa gång det blir aktuellt. Hoppas vi ses någon gång och lycka till.”

-Cecilia Findelius


Fågelbärsgränden - Helsingborg

”Jenny hjälpte oss att hitta rätt köpare även när det var lågsäsong. Tidigare så köpte vi även via henne och hon var vårt val eftersom hon visar stort engagemang och välvilja genom hela processen”

-Jimmy och Aki Svensson


938+926.jpg

Långgatan - Höganäs

”Tack för en strålande insats vid försäljningen av vårt hus. Vi trivdes från första dagen och kände oss trygga i dina händer. Försäljningen gick även imponerande snabbt och vi skrev kontraktet efter endast 10 dagar. Vi rekommenderar dig varmt till alla som vill sälja sitt hus.”

-Camilla och Niklas Fredin


Markegångsgatan - Helsingborg

"Tack Jenny! Du är verkligen engagerad i allt du gör. Bra på att fotografera, hålla kontakt, informera, snabb, positiv och kunnig. Du lägger ner hela din själ i ditt arbete. Vi rekommenderar dig gärna till alla som behöver en mäklare"

-Eva och Alf


Ramlösa - Södra Brunnsvägen


Tågaborg - Tågagatan