Anders Pers Väg 10

DSC_0443.JPG
 

 

Läge - läge och läge!

Ett välplacerat, bekvämt hus i gott skick med både låg driftskostnad och bra/utvecklingsbar planlösning. Underbar, insynsskyddad trädgård mot stort grönområde och kort avstånd till havet. Huset har en totalyta om ca. 158 kvm, varav ett mycket användbart uterum om 40 kvm placerat mot den vackra trädgården i västerläge. Välkomna på visning av ett trevligt hus i en härlig lugn och trygg miljö.


Planlösning

Glumlöv är en lugn och barnvänlig by på kort pendlingsavstånd till både Helsingborg och Landskrona, vare sig man väljer bil eller tåg. Här trivs man bra och ser gärna sina barn växa upp. Till Ålabodarna och havet tar man sig snabbt med cykel. Villan som säljes ligger placerad på Kyrklyckan och är granne med en stor gröning, om man behöver mer yta att härja runt på än vad trädgården erbjuder. Huset har en total användbar yta om 158 kvm, i denna ingår uterummet på 40 kvm. Båda plan har genomgående välhållen parkett på golv.

Nedre plan består av stora sällskapsytor i form av vardagsrum och uterum. 
Vi fnner även ett tidlöst kök från HTH, gästtoalett och gott om förvaringsutrymmen. Både kök och vardagsrum med utgång till uterummet.

Mellan köket och det integrerade garaget ligger ett rejält tvättrum/hobbyrum med egen ingång från två håll och utgång till uterummet. Denna del är mycket utvecklingsbar och här kan man enkelt utöka boytan genom att inreda garagedelen och få till ett separat boende.

Sovavdelningen ligger en trappa upp och innehåller i dagsläget 3 sovrum och badrum med dusch.

Tomten är bekväm och lagom stor. De 355 kvm är en underbar, välskött och prunkande trädgårdsdröm, spännande anlagd med ett antal uteplatser i olika solläge. Allt är vackert inramat av en insynsskyddande häck. En fantastisk klätterros ramar in en av de stenlagda uteplatserna och trädens kronor bildar naturliga parasoller att koppla av under.

Ett perfekt boende för familjen som vill bo lugnt och behagligt med närhet både till service, kommunikationer och fritidsintressen.


Fakta

Bilplats

Bilplats 1: Garage.
Bilplats 2: Carport.

 

Ekonomi

Pris 2 750 000 kr / bud. Taxeringsvärdet är 1 473 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 895 000 kr. Typkod 220., värdeår 1965.

Total driftkostnad är ca. 1800:-/månad enligt säljarens uppgift. Försäkring tillkommer. Förbrukningsuppgifterna kan variera beroende av antalet familjemedlemmar samt olika förbrukningsbehov.

 

Energideklaration

Energiklass D, energiprestanda 63 kWh/m² år.

 

Servitut, planbestämmelser m m

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde Mm(2 st) 
Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde Mm; Avtalsservitut Villa Mm.

Inskrivna servitut/Övr gravationer: Avtalsservitut Tillträde Mm, Avtalsservitut Villa Mm.

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1967-04-21).

 

Övrigt

Glumslöv är ett bysamhälle som av sina invånare upplevs som både lugnt och barnvänligt med ett perfekt pendlingsläge både till Helsingborg och Malmö. Havet ligger en kort bit bort och här finns välutbyggd service och en förstklassig skola.